Pages

Subscribe:

Wednesday, August 12, 2009

::sanah helwah::


Alhamdulillah,Amru masih diberi peluang oleh Allah SWT untuk hidup di bumi ini dalam menjalankan tugas sebagai khalifahnya.Semoga dengan meningkatnya umur ini,semua aspek kehidupanku akan meningkat,dari segi ibadah,pelajaran,kesihatan,segala macamlah,agar diri yang hina ini akan jadi lebih baik dari sebelumnya.


I'm officially 18 today~

Berita yang kurang baik hari ni:MRSMPC kena tutup seminggu sebab ada sorang positif H1N1.Kesian junior-junior ana yang Form 5,trial dahlah tak sampai sebulan lagi,dua minggu lebih je.Jadi harap dengan ada masa lagi ni diorang dapat study walaupun dikuarantin di asrama masing-masing.Ada la hikmah sebalik kejadian ni,mungkin result SPM korang tahun ni gempak kot?InsyaAllah.Ana pun doakan yang terbaik untuk adik-adik semua walaupun bukan semua yang ana rapat.Tapi tak perlulah diskriminasikan sesama saudara Muslim,ye tak.Wallahualam.

2 comments:

  1. happy birthday...semoga sentiasa di dalam petunjuk Allah!

    ReplyDelete